Aisyah ditemui dalam semak - The Reporter

Aisyah ditemui dalam semak

Nur Aisyah yang dilaporkan hilang diambil oleh individu yang tidak dikenali awal pagi tadi ditemui di kawasan semak berhampiran pencawang elektrik yang tidak jauh dari rumah keluarganya, lapor Harian Metro.
Ketika ditemui oleh sepasukan anggota polis, terdapat kesan gigitan serangga pada seluruh wajah bayi berusia 17 bulan itu. 
Ahli keluarga mangsa menarik nafas lega serta bersyukur dengan berita penemuan anak saudara mereka itu dan mengucapkan terima kasih kepada PDRM dan juga rakyat Malaysia yang bersama mendoakan keselamatan Nur Aisyah. 
Nur Aisyah kini berada di Hospital Pakar Sultanah Fatimah (HPSF) untuk menjalani pemeriksaan kesihatan sambil ditemani oleh ibunya, Siti Noorfadilah Yusofe.
Sementara itu bapanya, Hasmizan Othman berada di balai polis untuk menyelesaikan beberapa urusan berkaitan. 
Pihak polis sedang melakukan siasatan lanjut berhubung kes itu dan akan memberikan kenyataan dalam tempoh terdekat. 
(SUMBER TIDAK RASMI)
Menurut sumber yang menghubungi The Reporter, mangsa ditemui dalam keadaan diikat pada pokok tanpa seurat benang di kawasan semak. 
Seorang lelaki warga asing dipercayai warganegara Nepal yang didakwa merupakan suspek mengambil Nur Aisyah dari kediaman ibu bapanya juga ditahan. 
NETIZEN TURUT LUAH RASA BERSYUKUR 
Di media sosial, seperti mana ahli keluarga mangsa, netizen juga turut menarik nafas lega apabila dimaklumkan mengenai penemuan Nur Aisyah. Gambar-gambar Nur Aisyah ketika ditemui juga tersebar mengundang rasa simpati netizen melihat keadaan wajahnya yang bengkak akibat digigit serangga.
Justeru, netizen menggesa pihak berkuasa mengambil tindakan tegas terhadap individu yang bertanggungjawab. 
BERITA BERKAITAN:
Total
0
Shares
Related Posts
error: Content is protected !!