‘So, pilihlah apa you nak, Jom?’ - Layla Sania ‘Payung’ Orang Awam Pakai Kad Raih Perhatian - The Reporter

‘So, pilihlah apa you nak, Jom?’ – Layla Sania ‘Payung’ Orang Awam Pakai Kad Raih Perhatian

hong leong bank layla sania

Penyanyi dan pelakon baru meningkat naik, Layla Sania telah menarik perhatian netizen menerusi sebuah video di media sosial baru-baru ini.

Video tersebut memaparkan penyanyi lagu Mandarin pop berjudul ‘Bambino’ itu membelanjakan barangan, makanan serta percutian ke destinasi menarik kepada beberapa orang awam.

Sikap pemurah hati pelakon drama ‘Jangan Lupa Janji’ itu telah menerima banyak pujian daripada netizen kerana tidak memilih dalam memberi serta ada juga yang ingin tahu bagaimana Layla Sania mampu membelanja orang awam secara rawak. 

Kalau korang nak tahu, semua perbelanjaan Layla Sania ini adalah daripada manfaat kad kredit dan debit Visa Hong Leong Bank rupanya!

Penepian bayaran untuk 3 Kategori Ini Dengan Kad Hong Leong Bank

Nak tahu kelebihan kad kredit dan debit Hong Leong Bank? Jom kami kongsikan. Dah penat bekerja, siapa tak nak kalau Hong Leong Bank belanja? 

Guna saja kad berkenaan untuk berpeluang dapat dibelanjakan sehingga RM150 untuk kad kredit dan RM80 untuk kad debit.

3 kategori yang terlibat adalah shopping, makan-makan dan travel. Bestnya!! Tapi pastikan anda berbelanja minimum RM50 untuk nikmati peluang ni.

Nikmati Pengecualian Baki Tunggakan Sehingga RM10,000!

Dengan perbelanjaan kumulatif minimum RM1,000 dalam sebulan, tahu tak, pengguna kad kredit Visa Hong Leong Bank berpeluang untuk dapatkan baki tunggakan kad kredit diketepikan sehingga RM10,000!

Kempen ini berlangsung sekarang hingga 22 Mac 2024.

Lebih Banyak Manfaat Menarik Untuk Dinikmati untuk pelanggan Kad Kredit Hong Leong Bank baru!

Ada juga cashback dengan penggunaan kad kredit ini yang tak boleh anda lepaskan. Rugi kalau tak dapat, sambil berbelanja, sambil dapat cashback!

Cashback Tier 1

Dapatkan cashback RM50 sebaik kad diaktifkan dan berbelanja minimum RM50 dalam masa 60 hari kad diluluskan.

Cashback Tier 2

Nak shopping, makan-makan atau travel? Gunakan saja kad kredit Hong Leong Bank dalam masa 60 hari dari kad diluluskan unntuk mendapat cashback RM100 dengan perbelanjaan minimum RM3,000.

Cashback Tier 3

Nak lagi banyak cashback? Kenapa tidak kan? Belanja minimum RM3,000 dalam masa 60 hari kad diluluskan untuk mendapatkan cashback RM100.

Belum ada kad kredit Hong Leong Bank? Mohon sekarang untuk nikmati pelbagai ganjaran cashback dan bermacam lagi kelebihan. Lawati laman web Hong Leong Bank dan ikuti mereka di Facebook dan Instagram sekarang.

Total
0
Shares
Related Posts
error: Content is protected !!