'Dia masih isteri saya yang sah!' - Suami nafi laporan media & tegaskan doktor itu jalinkan hubungan dengan isterinya - The Reporter

‘Dia masih isteri saya yang sah!’ – Suami nafi laporan media & tegaskan doktor itu jalinkan hubungan dengan isterinya

Didakwa cemburu sehingga sanggup bawa geng belasah doktor di hospital Sungai Petani, suspek utama dalam video viral tempoh hari tampil menafikan semua dakwaan itu dan menegaskan bahawa dia berada di pihak yang benar. 
Menurut Amir Fakhrurrazi, dia bukannya gila talak seperti yang didakwa dan wanita itu masih merupakan isterinya yang sah. 
Menjelaskan lebih lanjut, Amir berkata dia bertindak memukul doktor berkenaan kerana menjalinkan hubungan sulit dengan isterinya. 
“Saya mengambil tindakan tersebut kerana doktor tersebut telah menjalinkan hubungan sulit dengan isteri saya.
“Tuntutan kes fasakh kononnya didera oleh saya juga adalah tidak benar kerana saya telahpun memenangi kes fasakh beliau termasuk hak penjagaan anak. 
“Kenyataan (dalam laporan media) bahawa mangsa (doktor) tidak sedarkan diri juga adalah tidak benar kerana doktor tersebut hanya mengalami luka ringan dan bukti-bukti telahpun diperolehi,” katanya dalam kenyataan yang dimuat naik di Facebook. 
Selain itu, Amir juga akan membuat aduan kepada Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) kerana mengesyaki isterinya memalsukan medical report. 
LAPORAN BERKAITAN
Total
0
Shares
Related Posts
error: Content is protected !!