'Rasa nak share nama orang tu dan gambar anu dia sekali' - Farahdhiya geram, banyak dapat gangguan - The Reporter

‘Rasa nak share nama orang tu dan gambar anu dia sekali’ – Farahdhiya geram, banyak dapat gangguan

Julai 2017, penyanyi Farahdhiya pernah berkongsi kisah yang dia pernah menerima gambar lucah dari budak lelaki berusia 16 tahun di Instagram miliknya. 
Menurutnya, itu bukan pertama kali dia menerima gangguan seperti itu yang kebanyakannya dari akaun palsu sehingga menyebabkan dia terpaksa menyekat individu-individu terbabit dari terus mengganggunya. 
Semalam di Instastory, Farahdhiya meluahkan rasa geramnya terhadap gangguan yang sama masih lagi berlaku dan dia banyak menerima gambar kemaluan lelaki yang dihantar oleh pengikut Instagramnya menerusi mesej peribadi (DM). 
“Jujurnya dah banyak kali terima gambar kemaluan lelaki yang dihantar melalui DM, I’m getting sick of it,” tulisnya yang geram dan mahu saja kongsikan nama dan gambar anu individu terbabit. 
“I rasa I nak share nama orang tu and gambar anu dia sekali. Biar satu Malaysia tengok. Nak sangat tunjuk kan? Should I?” tulisnya. 
Menurut laporan mStar Online, sebanyak 82 peratus pengikutnya yang bersetuju Farahdhiya mendedahkan identiti individu terbabit. 
Bagaimanapun, Instastory itu telahpun dipadamkan dari Instagramnya. 
Total
0
Shares
Related Posts
error: Content is protected !!