Pengiklanan - The Reporter

Pengiklanan

The Reporter merupakan platform info terkini yang menarik minat ribuan pengunjung setiap hari dari pelbagai latar belakang, usia dan gender.

Dengan laman media sosial yang mempunyai lebih daripada 1.2 juta pengikut, The Reporter mempunyai kemampuan untuk menyampaikan iklan anda kepada audiens yang luas dan beraneka ragam.

Kami adalah platform media sosial yang sentiasa aktif dengan info dan berita semasa. Setiap hari, kami menyediakan konten yang berkualiti tinggi dan memikat yang memenuhi keperluan pembaca kami. Oleh itu, iklan anda akan disiarkan kepada audiens yang terlibat dan memberi kesan.

Engagement harian adalah sangat tinggi, dengan lebih daripada 10 juta engagement setiap bulan. Ini bermakna, iklan anda tidak hanya akan dilihat, tetapi juga dihargai dan dikongsi oleh komuniti The Reporter.

Jadi, jangan lepaskan peluang untuk menyampaikan iklan anda kepada ribuan pengunjung setiap hari dan lebih daripada 1.2 juta pengikut media sosial dengan memilih The Reporter sebagai platform iklan anda.

Hubungi kami, sales@imediaasia.co,hari ini untuk maklumat lanjut.

error: Content is protected !!