'Mesej Tersembunyi' Dalam Wang Kertas RM5 & RM1 - The Reporter

‘Mesej Tersembunyi’ Dalam Wang Kertas RM5 & RM1

Konspirasi demi konspirasi muncul lagi dan kali ini melibat wang kertas RM5 dan RM1 yang dikeluarkan oleh Bank Negara Malaysia (BNM).
10 jam yang lalu, individu bernama Neil Armsteen, memuat naik teori konspirasinya yang mendakwa terdapat mesej tersembunyi dalam dua wang kertas tersebut. 
“Mesej tersembunyi pada wang kertas ciptaan Roth, penyembah syaitan. Caranya, temukan bahagian ‘transparent’ secara bertentangan dan sambungkan kepala burung enggang itu. Dari situ, anda dapat melihat tanduk burung enggang akan menjadi parah dan paruhnya akan menjadi telinga.
“Inilah jawapan mengapa dunia huru hara dengan sistem riba ciptaan Roth. Dunia berperang angkara pihak-pihak bank. Umat Islam berpecah belah angkara sistem demoncrazy. Ekonomi negara dan matawang semakin menjunam kerana wang kertas dicipta oleh Roth, anak haram,” katanya. 

Menurut Neil, Roth (bahasa klasik Eropah) bermaksud anak sumbang mahram dari keturunan Namrud yang mengamalkan sumbang mahram. Namrud akan mengahwini ibunya sendiri sebagai isteri. 

Semua keturunan Rothschild adalah anak sumbang mahram dan meletakkan gelaran ‘Rothschild’ pada hujung nama mereka. Sebagai contoh, Jacob Rothschild, Baron Rothchild dan sebagainya. 
Jelas Neil lagi, dia mendedahkan perkara ini bukan meminta netizen takut pada simbol, tetapi untuk menyedarkan penentang-penentang ilmu fitan agar sel-sel otak mereka berhubung. 
“Apakah maksud simbol-simbol ini pada wang kertas? Anda akan mendapat jawapannya. Ilmu-ilmu ekonomi hanyalah satu penipuan. Malangnya, jika kita mahu menyedarkan golongan ini, kita akan dilabel sebagai individu taksub Freemason, paranoid, khurafat dan sebagainya. 
“Posting ini khas untuk pelajar-pelajar ekonomi yang menentang kebenaran kerana telah disihir oleh ilmu palsu ciptaan Roth di sekolah dan universiti. Mereka tidak percaya wang kertas adalah sistem Roth,” kata Neil. 
Percaya atau pun tidak, itu terpulang pada masing-masing untuk menilai dan menerima. Mungkin kebetulan, atau mungkin golongan ini terlebih rajin mengkaji perkara seperti ini. – PIXEL MEDIA
Total
0
Shares
Related Posts
error: Content is protected !!