Lelaki paksa gadis puaskan dirinya, kanak-kanak lain & seekor anjing

Seorang lelaki dihadapkan ke mahkamah atas pertuduhan cuba memaksa seorang remaja perempuan melakukan hubungan seks ke atas dirinya, kanak-kanak lain dan seekor anjing. 

Trevor Fernandes dalam perbicaraan, dituduh menekan gadis berusia 13 tahun yang berasal dari Amerika Syarikat untuk melakukan aksi tidak bermoral dalam video, yang berlaku antara 16 hingga 19 November 2020.

Tertuduh berusia 36 tahun itu berdepan dengan tujuh pertuduhan menyebabkan atau menghasut kanak-kanak untuk melakukan aktiviti seksual dan enam pertuduhan mengambil gambar tidak senonoh. 

Fernandes bagaimanapun mengaku tidak bersalah ke atas semua pertuduhan itu di Mahkamah Swindon Crown pada petang Jumaat lalu.

Hakim mengarahkan tertuduh direman dan menetapkan semula tarikh perbicaraan pada 7 Jun. 

Mereka yang didapati bersalah melakukan kesalahan aktiviti seksual membabitkan kanak-kanak atua menyebab atau menghasut kanak-kanak untuk melakukan aktiviti tersebut boleh dihukum penjara selama bertahun-tahun. 

Hukuman boleh dikurangkan sekiranya tertuduh mengaku bersalah di atas pertuduhan dan mahkamah juga akan membuat penilaian sama ada tertuduh berbahaya kepada masyarakat atau tidak sejurus melesaikan hukuman mereka.

Sumber: Daily Star

Total
0
Shares
Related Posts
error: Content is protected !!