Kemaluan nyaris terputus, pemandu SUV kemalangan ketika lakukan aksi terlarang dengan kekasihnya dalam kereta - The Reporter

Kemaluan nyaris terputus, pemandu SUV kemalangan ketika lakukan aksi terlarang dengan kekasihnya dalam kereta

Seorang lelaki bernasib baik kerana alat sulitnya masih selamat, selepas kereta jenis SUV yang dipandunya terbabit dalam kemalangan, ketika pasangannya sedang melakukan aksi terlarang terhadap dirinya dalam kenderaan itu. 

Menurut polis, pemanduan lelaki itu terganggu sebelum hilang kawalan lalu melanggar van FedEx yang datang dari arah bertentangan. 

Walaupun tiada sebarang kemalangan jiwa yang berlaku, tetapi pemandu SUV berkenaan melangkah keluar dari kenderaannya dengan kesan kecederaan parah di bahagian kemaluan. 

Sementara itu, penumpang wanita yang juga kekasihnya turut mengalami kecederaan ringan akibat dari kemalangan itu menyebabkan dia secara tidak sengaja tergigit kemaluan kekasihnya dengan kuat. 

Bomba dan Penyelamat Fort Lauderdale yang dimaklumkan mengenai kejadian tersebut terus dikerahkan ke lokasi. Sebaik saja tiba, mereka mendapati dua pekerja dalam van FedEx hanya mengalami kecederaan ringan. 

Pegawai bomba mengesahkan, penumpang wanita dalam kenderaan SUV itu ditemui dalam keadaan separuh bogel dan melakukan perbuatan terlarang terhadap kekasihnya yang menjadi punca kemalangan.

Polis setakat ini masih belum memutuskan siapa yang akan didakwa. 

Sumber: Daily Star

Total
0
Shares
Related Posts
error: Content is protected !!