Ibu cabul anaknya berusia 2 tahun kerana tak dapat menahan nafsu & suami jauh dari rumah

Seorang wanita berusia 43 tahun di Bolo, Bima, Nusa Tenggara Barat, Indonesia didakwa mencabul anak lelakinya sendiri yang berusia dua tahun dengna alasan tidak dapat menahan ‘nafsunya’ ketika suami tiada di rumah. 

Ketua Perhubungan Awam Nusa Tenggara Barat, Artanto berkata, pihaknya menerima laporan dari suami kepada wanita itu setelah terkejut melihat ada rakaman video yang menunjukkan isterinya mencabul mangsa. 

“Setelah melihat rakaman video itu, suaminya terkejut, takut dan kasihan dengan nasib yang menimpa anaknya lalu membuat laporan polis,” katanya. 

Menurut Artanto, suaminya mendakwa dia memperolehi video tersebut dari anak pertamanya. Setelah disiasat, isterinya melakukan perbuatan tidak bermoral itu kerana nafkah batinnya tidak dipenuhi. 

“Suspek merupakan isteri kedua pengadu yang kini masih berada di Lombok. Sedangkan isteri dan dua anaknya itu berada di Bima,” jelas Artanto. 

Suspek kini bakal berdepan dengan tindakan undang-undang dan boleh dihukum penjara selama lima tahun sekiranya didapati bersalah di atas pertuduhan tersebut. – Agensi

Total
0
Shares
Related Posts