Dengki & Cemburu, Mungkin Punca Amila Dibunuh - The Reporter

Dengki & Cemburu, Mungkin Punca Amila Dibunuh

Foto Berita Harian
KUALA LUMPUR – Dengki dan cemburu, mungkin punca Noor Amila Edrus Norsyam, 5, dibunuh oleh abang ipar tirinya, jelas isteri suspek, lapor Free Malaysia Today.
Jelas Nazura Norsyam, ibu kepada dua anak itu, mereka akan dimaki oleh ibu sekiranya memukul atau memaki mangsa yang terlalu disayangi dan dimanjakan. Namun tidak menyangka suaminya itu tergamak membunuh mangsa dengan kejam.
Pernah sekali lelaki itu dimaki oleh ibu mertuanya kerana mangsa. Menyebabkan suspek berdendam, selain cemburu dengan mangsa yang menjadi kesayangan ramai mendorongnya untuk bertindak kejam terhadap mangsa. 
Ekoran dari kejadian itu, Nazura juga digelar sebagai isteri pembunuh oleh netizen meskipun dia sedih dengan kejadian yang menimpa adiknya itu. 
Jelas Nazura lagi, dia pernah didera lelaki itu sehingga menyebabkan badannya cedera dan mukanya bengkak. Namun dia masih mampu bertahan kerana masih ada dia orang anak kecil. 
Nazura juga meminta orang ramai berhenti menyebarkan gambar mereka sekeluarga kerana apa yang berlaku bukan di atas keinginan mereka. 
Noor Amila Edrus Nosyam dilaporkan hilang pada 11 Ogos selepas pergi ke surau berhampiran rumah. Mayat ‘mangsa ditemui kawasan semak Kampung Kemencah, Hulu Klang 12:30 tengah hari. – PIXEL MEDIA
Total
0
Shares
Related Posts
error: Content is protected !!